Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


ALVAREZ; BAER; CUNNINGHAM; AMMANITI; JAMES; MCCALL SMITH EN 11 ANDEREN - Bloedverwanten + In de Naam van Salome + Karen, de Vrouw met Zeventien Persoonlijkheden + Ik haal je op, ik neem je mee + De Patiente + Het Geheim van de Krokodil + De Opera van de Kaartenmaker + Het onzichtbare Circus + De Droom van Scipio + De laatste Samoerai + De Windhandel + Chang en Eng + Dit is het Begin + Vingervlug + Parlami d`amore + Tulpenkoorts + De bekende Wereld [set van 17 boeken].

Title: Bloedverwanten + In de Naam van Salome + Karen, de Vrouw met Zeventien Persoonlijkheden + Ik haal je op, ik neem je mee + De Patiente + Het Geheim van de Krokodil + De Opera van de Kaartenmaker + Het onzichtbare Circus + De Droom van Scipio + De laatste Samoerai + De Windhandel + Chang en Eng + Dit is het Begin + Vingervlug + Parlami d`amore + Tulpenkoorts + De bekende Wereld [set van 17 boeken].
Description: Luitingh-Sijthoff, Forum, Prometheus, Lebowski, Boekerij en andere uitgevers, 17 x paperback, Porto 6,00 euro NL, pakket van 10 kilo, alle boeken zijn in gelezen maar goede tot goede staat en zijn niet los van elkaar te bestellen. Mooi vakantiepakket..

Keywords:

Price: EUR 39.92 = appr. US$ 43.39 Seller: Boek2 Antiquariaat
- Book number: MH24P1004A/48854

See more books from our catalog: Romans, Setjes boeken