Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


WARNSINCK,IS., J.C. DE LEEUW EN N.S. CALISCH. - Bouwkundige bijdragen, uitgegeven door de Maatschappij tot bevordering der bouwkunst. Vijfde jaargang.

Title: Bouwkundige bijdragen, uitgegeven door de Maatschappij tot bevordering der bouwkunst. Vijfde jaargang.
Description: Amsterdam; 1849; J. van Bakkenes & Co. Met medewerking van de heeren D.D. BŘchler, A.C. Pierson en A.N. Godefroy. Origineel karton; (4 p.), 374 kolommen (2 kolommen per bladzijde) en XVIII (uitslaande) platen (litho's). Met o.a. 2 uitlaande platen van de Toren van de Lieve-vrouwe-kerk te Breda (EÚn van de steigering rond de toren), uitslaande plaat van de brug over de Delfthavensche Schie, uitslaande plattegrond van den polder Waard en Groet opgemeten door P. van der Sterr en 2 platen van de aldaar geboude sluizen en watermolens, uitslaande plaat van het landhuis Lindenheuvel te Bloemendaal (Met 2 gezichten van de gevel, doorsnedes en plattegronden), uitslaande plaat van de Kavallerie stal voor de paarden van 2 escadrons te Leeuwarden, uitslaande plaat van het Fourage magazijn voor de kavallerie te Deventer, uitslaande plaat van het Gast-armen en Proveniers Huis te Purmerend, 2 uitslaande platen van beweegbare bruggen over de Ringvaart van de Haarlemmermeer.Band met slijtageplekken maar inwendig in goede staat.

Keywords: agriculture/landbouw architecture/architectuur hydraulic engineering/waterbouwkunde illustrated books/ge´llustreerde boeken old and rare books/oude en zeldzame boek

Price: EUR 120.00 = appr. US$ 130.42 Seller: Antiquariaat De Boekenbeurs
- Book number: 34395

See more books from our catalog: Architecture