Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


 - Map met 13 voorbeeldtekeningen: grouw, kamperen, pats, voorjaar, op het watertrekschuit, gildepenningen, aan de rivier, in de ebrgen, de heraut, ben ik knap of niet, Robinson CrusoŽ, het zwarte ras. Nog twee mappen met vele tekeningen..

Title: Map met 13 voorbeeldtekeningen: grouw, kamperen, pats, voorjaar, op het watertrekschuit, gildepenningen, aan de rivier, in de ebrgen, de heraut, ben ik knap of niet, Robinson CrusoŽ, het zwarte ras. Nog twee mappen met vele tekeningen..
Description: Groningen, Jacob Dijkstra's Uitgeversmij, zonder jaar. 24 cm. Ills.: kleurenillustraties. De 13 bladen zijn wat smoezelig en stammen denkelijk uit de eerste helft van de vorige eeuw. Op enkele platen staan achterop enkele aanwijzingen over hoe deze tekeningen te maken. Deze platen in een map die de volgende titel heeft: Op weg naar expressief tekenen Serie 2. De andere mappen hebben dezelfde titel maar dan een VI en een V er op. Interessant voor mensen die zichzelf willen leren tekenen. Cond.: goed / good.

Keywords:

Price: EUR 25.00 = appr. US$ 27.17 Seller: Bij tij en ontij . . . .
- Book number: 64687

See more books from our catalog: Hobby