Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer infoTitle: (Antwoord op de verhandeling van Jan Bor over het Zijn-Niet Zijn, het denken-niet denken en het verwoorden-niet verwoorden). .
Description: Amsterdam, [Eigen beheer?], 1985, 1e druk. Papieren omslag, [20]pp, 21 x 29,5 cm.. Negen minimalistische "Zen-achtige" tekeningen van de politieke cartoonist Opland (pseudoniem van Rob Wout, 1928-2001) als satirische (of serieuze?) reactie op het werk van de filosoof Jan Bor (1946-). Een onbekende uitgave, gedrukt op professioneel papier maar met een "amateuristische" uitstraling. Een 'artist's book', in beperkte oplage verspreid in eigen vriendenkring?¶ Obscuur. Niet in Van Delft / Thomassen, niet in de KB of andere openbare collecties. Dit exemplaar is afkomstig uit het archief van de Amsterdamse dichter Simon Vinkenoog, van dezelfde jaargang en op dezelfde dag jarig als Opland (die vooral bekend is van zijn affiche met het tegen kernwapens schoppende vrouwtje uit 1981). Goed - ex-bibliotheca Simon Vinkenoog (niet zichtbaar).

Keywords: Cartoons, Satire, Drukwerk, Marge, Margedrukwerk, Artists, Books, Bibliofiel, Spotprenten, Bibliofiele, Oosterse, Filosofie ISBN13

Price: EUR 65.00 = appr. US$ 70.65 Seller: Arcana Cabana
- Book number: 4168

See more books from our catalog: ,Bibliofilie, gesigneerd & Eerste drukken