Ask a question or
Order this book


Browse our books
Search our books
Book dealer info


RED.: VAN DER MOLEN, S.J.; DIJS, DICK; VANDENBERGH, FRANCIEN - Spiegel van Steden, Dorpen en Landschappen in Zuid-West Nederland. (deel 2) (Zuid-Holland, Zeeland en de Deltawerken); Spiegel van Steden, Dorpen en Landschappen in Noord-West Nederland (deel 1) (Noord-Holland, Utrecht en het Ijsselmeer); Spiegel van Steden, Dorpen en Landschappen in Noord Nederland (deel 3)(Groningen, Friesland, Drente en de Wadden) Set van drie delen.

Title: Spiegel van Steden, Dorpen en Landschappen in Zuid-West Nederland. (deel 2) (Zuid-Holland, Zeeland en de Deltawerken); Spiegel van Steden, Dorpen en Landschappen in Noord-West Nederland (deel 1) (Noord-Holland, Utrecht en het Ijsselmeer); Spiegel van Steden, Dorpen en Landschappen in Noord Nederland (deel 3)(Groningen, Friesland, Drente en de Wadden) Set van drie delen.
Description: Kopub BV, Ridderkerk gebonden. (eerste druk), Gratis verzending NL, isbn 9066185279, isbn 9066185163, isbn 9066185260 in goede staat. Met een tal van kleurrijke foto`s, sfeervolle tekeningen en informatieve teksten wordt een boeiend beeld van Nederland geschetst..

Keywords:

Price: EUR 36.00 = appr. US$ 39.13 Seller: Boek2 Antiquariaat
- Book number: MP825/26218

See more books from our catalog: Atlassen